Aantal artikelen 0 items

OPENINGSTIJDEN
Maandag 12.00-17.30
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30-17.30
Zaterdag 09.30-17.00

Philips gloeilampen

Philips gloeilampenPhilips gloeilampen zult u bij de meeste winkels bijna niet meer aantreffen. Maar bij Elektro Specialist Greenways wel! Wij hebben onze producten zowel in onze winkel in Wassenaar als hier in onze webwinkel. Onze winkel is gevestigd aan de Langstraat 160 in Wassenaar. Mocht u niet in de buurt van Wassenaar wonen dan kunt u uw Philips gloeilampen ook nog altijd online bestellen.

Philips
In 1891 begon Anton Philips met de productie van gloeilampen in Eindhoven. Philips begon met een productie van 500 peertjes per jaar. Meer dan een eeuw later werden dit er zeker 500 per uur! En in al die tijd was Philips koploper in het produceren van kwalitatief goede gloeilampen. Bij het kopen van Philips gloeilampen bent u dan ook gegarandeerd van een hoge kwaliteit.

Contact
Mocht u een vraag hebben over een gloeilamp van Philips of gewoon niet weten wat u nodig heeft? Neem dan even contact met ons op, wij zijn tijdens onze openingstijden te bereiken op nummer 070 5115101. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze winkel. Of nog makkelijker: stuur een e-mail naar info@es-greenways.nl.


Bekijk ook andere populaire producten uit ons assortiment:
Soorten gloeilampen / Reflectorlampen / Flame lampen / Kopspiegellamp / Philips flame / Softone flame / Gloeilampen te koop / Halogeenlamp / Spaarlampen / Gloeilampen kopen