Aantal artikelen 0 items

OPENINGSTIJDEN
Maandag 12.00-17.30
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30-17.30
Zaterdag 09.30-17.00

Soorten gloeilampen

Soorten gloeilampenEr zijn zoveel soorten gloeilampen dat u soms door de lampen het licht niet meer ziet. Elektro Specialist Greenways kan u helpen bij het kiezen van juiste soort gloeilamp. Wat daarbij vooral van belang is het wattage en voltage van een lamp. Als u een gloeilamp koopt moet deze uiteraard wel in de fitting passen.

Winkel
In onze winkel hebben wij vele soorten gloeilampen in het assortiment, zelfs nog meer dan dat er op de website staan. U kunt dus het beste even langskomen aan de Langstraat 160 in Wassenaar zodat wij u precies kunnen vertellen welke soort gloeilamp u nodig hebt. Wij zijn op de volgende tijdstippen geopend:
- maandag: 12.00 – 17.30
- dinsdag t/m vrijdag: 09:30 – 17.30
- zaterdag 09.30 – 17.00

Mocht u niet in de buurt van Wassenaar wonen en weet u wel wat je nodig hebt, dan is het net zo makkelijk om even online een gloeilamp te bestellen op onze website.

Contact
Als u niet weet welke soort gloeilamp u moet kopen of bestellen, neem dan even contact met ons op. Tijdens onze openingstijden kunt u ons bellen op nummer 070 5115101. Ook is het mogelijk om even een e-mail te sturen naar info@es-greenways.nl, welke zo snel mogelijk beantwoord zal worden.


Bekijk ook andere populaire producten uit ons assortiment:
Kogellampen / Flame lampen / Kaarslampen / Philips flame / Philips Softone Flame / Tipkaarslamp / Halogeenlamp / Gloeilampen bestellen / Gloeilampen kopen / Philips gloeilampen